Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester innen interiørdesign- alle leveranser er skreddersydd ditt behov og dine m2.

Design & planlegging

Vi samarbeider med våre kunder for å utvikle innovative interiørdesignløsninger som ivaretar funksjon og estetikk samtidig som det tar hensyn til budsjett, tidslinjen og miljøkrav.

Kontor. Måten vi jobber på er i endring og vi bestreber unike løsninger som ivaretar fremtidens hverdag på ditt kontor.

Butikk. Handlemønsteret endrer seg raskt. Vi holder oss oppdatert gjennom å følge med på globale og lokale trender for å kunne designe konsepter til morgendagens kunder.

Hjem. Fortell oss hvem du er og vi skal hjelpe deg med å optimalisere dine m2. Oppbevaring, estetiske utfordringer eller bare behov for å flytte rundt på det du har. Vi skreddersyr og løser dine behov enten de er små eller store.

Styling. Et bilde sier mer enn tusen ord, og det gjør detaljene også. Vi utfører stylingoppdrag for foto, film og event.

 
Interiørdesign med mening

Fornybare interiørløsninger er fremtiden. Vi bestreber å hjelpe alle kundene våre til å gjenbruke mest mulig for å nå sine miljømål gjennom innovative og smarte løsninger med personlighet og sjel. Vi skreddersyr for å møte de unike behovene til hver kunde og hvert prosjekt.

La oss komme på besøk for sammen å se muligheter. Vi vet at hver m2 av hverdagen er viktig og små endringer kan gjøre en forskjell. Vi elsker å se nytt på brukt og tegne funksjonelle rom med det du allerede har. Optimalisering av arealet med ommøblering for bedre funksjonalitet, flyt og litt nye farger på veggene er det som skal til for å gjøre hverdagen helt ny. 

Prosjektstyring​

124m2 gir råd og veileder gjennom god kommunikasjon i alle stadier av interiørdesignprosessen. Dette sikrer at hvert prosjekt blir levert i tide, innenfor budsjett og til forventet kvalitet.

Alle samarbeid starter med en god prat for å bli kjent. Behovskartleggingen er nødvendig for raskt å kunne gi et tilbud og en forventet tidslinje på ditt unike prosjekt. Vi skreddersyr og løser dine behov enten de er små eller store.

Implementering

Vi leverer prosjekter fra A - Å.

I siste fasen av en rehabilitering, ombygging, oppussing eller enkel fornyelse skjer det mye samtidig på kort tid. For å få dette til å gå på skinner koordinerer vi alle involverte på rett tid og sted samtidig som vi sørger for detaljene og siste finish før overlevering av et 100% ferdig lokale være seg kontor, butikk, hjem eller et annet prosjekt som krever implementering.

pop opp

124m2 studio

Kom hjem til oss og la deg inspirere. Vi har åpnet pop opp og verksted på vår måte. Her kan du møte oss for en prat om ditt prosjekt, kjøpe en stol med nytt trekk, eller en pyntegreie som fortjener et videre liv. Vi elsker å tenke annerledes, gjøre brukt nytt og det er akkurat hva vi gjør her. 124m2 vil åpne døra og invitere på en opplevelse alene og sammen med gode venner, målet er å gi faglig påfyll og overraske med mer en forventet. . Velkommen!

Undervisning

124m2 deler fagkunnskap, erfaring og historier.

Denne type oppdrag opplever vi inspirerende og verdifull. I flere år har 124m2 vært en del av fagmiljøet gjennom veiledning, forelesninger og sensorarbeid ved flere linjer og skoler med hovedvekt på interiør, eksponering og retaildesign. Vi tilbyr også workshops og foredrag med fokus på inspirasjon og trender innenfor interiør, kontor og butikkdesign.

Scroll to Top